Húsimádóknak: A PREMIERE Meat Menu egy 100%-ban friss húst tartalmazó teljes értékű eledel felnőtt macskák számára.
A receptúra gabonamentes, és nem tartalmaz hozzáadott szóját, cukrot vagy mesterséges aromákat. Értékes taurint tartalmaz. A különböző variációknak köszönhetőem változatosabb eledel kerülhet a macskatálba.
Az előnyök áttekintése:
- 100% friss húst tartalmaz
- 15% izomhús-tartalom
- Gabonamentes receptúrával
- Nem tartalmaz szóját és hozzáadott cukrot
- Értékes taurinnal
- Nem tartalmaz mesterséges aromákat
- Nem tartalmaz mesterséges ízfokozókat
- Állatorvosokkal közösen kifejlesztve
Teljes értékű eledel felnőtt macskák számára 13 hónapos kortól. Bővebb információk a következő címen kérhetők: info@fressnapf.hu
100% friss húst tartalmaz
Gabonamentes receptúra
Nem tartalmaz szóját, cukrot és mesterséges aromákat
Analitikai összetevők
10,4% fehérje, 6,2% zsírtartalom, 2,4% nyershamu, 0,5% nyersrost, 0,29% kalcium, 0,24% foszfor.
Összetétel
32% marha (8% hús, tüdő, máj), 31% ivóvíz, 16% pulyka (szív, 4% hús, máj), 14% csirke (zúza, nyak, 3% hús), 6% kacsaszív, ásványi anyagok, olajok és zsírok (0,2% napraforgóolaj).
15% izomhús-tartalom.
Adalékanyag/kg
Táplálkozásfiziológiai adalékanyagok: 200 NE D3-vitamin, 1500 mg taurin, 0,75 mg jód (kalcium-jodát, vízmentes), 1,4 mg mangán (mangán(II)-szulfát, monohidrát), 25 mg cink (cink-szulfát, monohidrát).
Táplálási javaslat
A PREMIERE Meat Menu Adult teljes értékű eledel (nincs szükség kiegészítő táplálásra). Mindig biztosítson friss ivóvizet macskájának. Az eledel váltásakor ügyeljen arra, hogy az eddigi eledelt fokozatosan helyettesítse a PREMIERE Meat Menu Adult eledellel (kb. egy hét alatt). Így az átmeneti időszakban is biztosított az optimális emésztés és az új eledel elfogadása.
A macska súlya | Napi ajánlott mennyiség |
2-3 kg | 145-190 g |
4-5 kg | 230-270 g |
6-7 kg | 300335 g |
A megadott adatok irányadó értékek. A tényleges tápanyagigény a fajtától, az életkortól és az aktivitástól függ. Felbontás után hűtőszekrényben tárolja. Szobahőmérsékleten tálalja.