Az eleségérzékenység és intolerancia potenciálisan súlyos problémák, melyek a bőr, a szőrzet és a fülek megbetegedését okozhatják vagy akár emésztőszervi tüneteik is lehetnek. A macskák eleségérzékenységtől vagy intoleranciától is szenvedhetnek, melyeket más néven káros eleségreakcióknak is neveznek és ezeket rendszerint az eleségben található fehérjékre adott rendellenes válasz okozza. Amennyiben macskája káros eleségreakcióval küzd még fontosabb, hogy a megfelelő eledelt kapja. A Hill's dietetikusai és állatorvosai kifejezetten az intoleranciák bőr- és emésztőszervi tüneteinek csökkentésére fejlesztették ki a Prescription Diet z/d eledelt. Valójában a z/d klinikailag bizonyított eledel, amely segít kivédeni a káros eleségreakciókat.
Így működik:
Nagy mértékben hidrolizált állati fehérjével készül
Halolajjal és megnövelt mennyiségű esszenciális zsírsavval, valamint nagy mennyiségű E-vitaminnal készítjük
Prebiotikus rostok bizonyított keverékével
Így segít:
A Hill's Prescription Diet z/d Macskatápot kifejezetten az eleségallergia okozta bőr-és emésztőszervi tünetek mérséklésére fejlesztették ki.
Hipoallergén táp nagymértékben hidrolizált állati fehérjével és egyetlen tisztított szénhidrátforrással.
A bőr és szőrzet állapotának látható javulásáért.
Segít javítani a bélsár minőségét.
Ellenállhatatlan ízét imádják a macskák.
Nedves táp változatban is kapható.
ÖSSZETÉTEL: Gabonafélék, növényifehérje-kivonatok, hús és állati származékok, olajok és zsírok (halolaj 1%), ásványi anyagok, növényi eredetű származékok, gyümölcs, magvak. Fehérjeforrások: Rizsfehérje-koncentrátum, csirkemáj-hidrolizátum (15,2%). Szénhidrátforrás: tört rizs.
Tápanyag | Késztermék % |
Nedvesség | 6 % |
Fehérje | 32 % |
Zsír | 15.2 % |
Szénhidrát/NFE | 38.8 % |
Nyersrost | 2.2 % |
Hamu | 5.9 % |
Kalcium | 0.74 % |
Foszfor | 0.62 % |
Kálium | 0.91 % |
Nátrium | 0.28 % |
Magnézium | 0.066 % |
Taurin | 0.21 % |
A-vitamin | 6687 IU/kg |
C-vitamin | 144 ppm |
D-vitamin | 961 IU/kg |
E-vitamin | 911 IU/kg |
Összes Omega-3 zsírsav | 0.97 % |
Összes Omega-6 zsírsav | 4.57 % |
Béta-karotin | 12.67 ppm |